Qui som?

L'escola infantil Es Mussol és un centre municipal que pertany al Patronat Municipal d'Escoles Infantils de Ciutadella de Menorca i acull fillets i filletes del primer cicle d'educació infantil (0-3 anys).

L'escoleta està situada a la plaça Jamma s/n de Ciutadella, un barri separat del poble pel port, en un edifici que es va remodelar expressament per aquest fi. 

Va néixer l'any 1990 de la voluntat d'un grup de pares i veïns que van prendre consciència de la necessitat d'un lloc en aquest barri on poder compartir l'educació dels seus fills més petits. 

Els infants són atesos per mestres titulades especialistes en educació infantil i per tècnics especialistes en educació infantil de grau superior. 

L'horari lectiu en que l'escoleta acull els infants és de dilluns a divendres de 8 a 15h i disposam de servei de menjador.

El calendari escolar que regeix el centre ve marcat des del Consell del Patronat Municipal d'escoles infantils i abraça des del setembre fins el juliol (ambdós inclosos). 

L'escola té com a llengua d'ensenyament i aprenentatge el català. Tot el professorat el fa servir com a llengua vehicular i d'ensenyament en totes les situacions educatives amb els infants. El projecte lingüístic de centre contempla la diversitat lingüística i la integra. PILARS EN QUE ES BASA EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU
  • Els infants siguin feliços.
  • Les famílies són els més importants en l'educació dels vostres fills/es. 
  • El valor dels moments quotidians. 
  • El respecte de les necessitats i el moment evolutiu de l'infant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada