divendres, 24 de gener del 2014

COMPARTIM EXPERIÈNCIES

Hola famílies:
Us volem comunicar que a partir de la setmana que ve l'escola obrirà alguns dimecres capvespres de 17'30 a 19'00 hores, per tal que infants i families pugueu compartir noves experiències.
Serà un espai lúdic obert a tots, on hi podreu trobar diferents zones de joc, així com també propostes molt enriquidores.
A continuació us passam el calendari de sessions amb les activitats previstes. Esperam que us animeu a participar. És totalment gratuit.

CALENDARI DE SESSIONS,els dimecres de 17'30 a 19'00h:

-Dimecres 29 de gener, Psicomotricitat

-Dimecres 5 de febrer: Les emocions

    En aquesta sessió vam convidar a na Mercè Rodríguez Uris que mitjançant un conte, EL MONSTRE DE COLORS, vam tractar el tema de les emocions. Després vam fer un mural de color groc, l'ALEGRIA. Podien pintar amb tempera, aferrar-hi papers, gomets,...   -Dimecres 19 de febrer: Experimentació


 -Dimecres 26 de febrer: Taller de Carnaval

 


       Vam dividir la sessió en dues parts. Per un costat vam fer mascares, les quals vam pintar amb pals d'orelles i tempera de colors. Per altra banda, ens vam disfressar de la peluda amb capells, perruques, i diferents complements. Els que van voler també es van maquillar i pintar la cara.
                                                  -Dimecres 5 de Març: Xerrada " Com gestionam les emocions", mentre els infants faran una sessió de psicomotricitat. 

-Dimecres 12 de març: Música

-Dimecres 26 de Març: Xerrada per pares (pendent de concretar), mentre els infants faran joc lliure per l'aula.

- Dimecres 2 d'abril: taller de Pasqua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada